Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Sāļais itāliešu fondī

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

6
porcijas
  • 1 /2 ķiploka daiviņa
  • 300 ml piens
  • 350 g Mocarella siers, sagriezts kubiņos
  • 175 g rīvēts Čedara siers
  • 50 g Parmezāna siers
  • 2 ēd. k. kukurūzas milti vai kukurūzas ciete
  • 3 ēd. k. sausais baltvīns
  • 1 tēj. k. smalki sagriezts svaigs baziliks vai 1/2 tēj. k. kaltēts baziliks
  • Olīvas
  • Paprika
  • Salami
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

10 min.
  1. Fondī trauku no iekšpuses ieziež ar ķiploku;
  2. Ielej pienu un karsē. Tad, kad piens tūlīt, tūlīt sāks mest burbuli, samazina uguni un turpina karsēt;
  3. Pievieno sierus, turpina karsēt, līdz viss siers izkūst;
  4. Kukurūzas miltus sajauc ar vīnu un pievieno siera masai;
  5. Vāra 2-3 minūtes, pastāvīgi maisot, līdz masa kļūst viendabīga;
  6. Pievieno baziliku.
  7. * Fondī pasniedz ar olīvām, zaļās, sarkanās vai dzeltenās paprikas gabaliņiem, salami.
  8. Labu apetīti!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Svaigi tomāti ar ķiplokiem ziemai

Svaigi tomāti ar ķiplokiem ziemai

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA