Tomātu picas mērce

Sastāvdaļas

  • 3 - 4 gab. palieli tomāti
  • 2 gab. mazi vai 1 liels sīpols
  • Desa (pati izmantoju salami)
  • 2 gab. olas
  • Siers

Pagatavošana

5 min.
  1. Sagriež tomātus kubiciņos (vai jebkādos citos gabaliņos, kā nu kuram labāk patīk), sagriež sīpolu(s) vidēji lielos gabalos - lai jūt, ka ir;
  2. Desu sagriež kā nu kuram tīk (man bija gatava sagriezta šķēlēs, sagriezu katru ripiņu vēl četrās daļās), sieru sarīvē;
  3. Kad viss augstāk minētais ir izdarīts, tad uzsilda pannu, uzliek tomātus, sīpolus, desu, pacep kādu 1 - 2 min., piesit klāt olu;
  4. Kad ola jau gandrīz sacepusies, tad pieber rīvēto sieru, pacep, līdz tas ir izkusis. Ik pa brīdim apmaisa.
  5. * Galvenais noteikums - kad ir iesista ola, kādu brīdi ļauj tai pasautēties, uzliekot vāku pannai, nogriežot mazāku siltumu.
  6. * Mērci var lietot kopā ar jebko - kartupeļiem, rīsiem, makaroniem, vai kas nu kuram garšo labāk.
  7. Labu apetīti!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi