Piparkūku cepumu torte

Sastāvdaļas

  • 5 paciņas piparkūku cepumu
  • 500 ml saldā krējuma
  • 20 g želatīna
  • 1 tējk. kanēļa
  • 50 g cukura
  • 200 ml dzērveņu ievārījuma6 mandarīni

Pagatavošana

120 min.
  1. Uzbriedina želatīnu. Saputo saldo krējumu ar cukuru un kanēli. Pievieno izkausētu želatīnu.. Uz paplātes liek kārtu ar cepumiem, krēmu, cepumus, ievārījumu, cepumus, krēmu, cepumus, ievārījumu, cepumus, un beigas krēmu, ko izrotā ar mandarīnu daiviņām. Ieliek ledusskapī uz stundu, lai sastingst.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi