Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Kabaču, siera mafini

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 250 g kabacis
  • 80 ml eļļa
  • 1 /2 tēj.k sāls
  • Garšvielas itāļu ēdieniem
  • Olīvas
  • 60 g siers
  • 200 g milti
  • 1.5 tēj.k cepamais pulveris
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Ja kabacis jauns ar mīkstu mizu, mazām sēkliņām, tad vien nomazgājam. Ja liels, ciets, nomizojam. Attīrītam jābūt 250 g.
  2. Sagriežam, liekam kopā ar eļļu, sāli un sablenderējam viendabīgā masā.
  3. Iemaisam garšvielas, sarīvētu sieru ,cepamo pulveri un miltus.
  4. Liekam formiņās, vidū iespiežam olīvu.
  5. Cepam iepriekšs uzsildītā cepeškrāsnī ap 200 grādiem ap 25 minūtēm.
  6. Lūk, gatavi, skaisti, viegli brūni.
  7. Ļoti garšīgi, sierīgi.......
  8. Der gan kā uzkoda, gan arī maizes vietā pie zupas, vai putras.
  9. Nav sausi, ļoti aromātiski....
  10. Labu apetīti!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Žāvētu augļu ķīselis ar pienu

Žāvētu augļu ķīselis ar pienu

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas