Kabaču, siera mafini

5 1

Sastāvdaļas

  • 250 g kabacis
  • 80 ml eļļa
  • 1 /2 tēj.k sāls
  • Garšvielas itāļu ēdieniem
  • Olīvas
  • 60 g siers
  • 200 g milti
  • 1.5 tēj.k cepamais pulveris

Pagatavošana

30 min.
  1. Ja kabacis jauns ar mīkstu mizu, mazām sēkliņām, tad vien nomazgājam. Ja liels, ciets, nomizojam. Attīrītam jābūt 250 g.
  2. Sagriežam, liekam kopā ar eļļu, sāli un sablenderējam viendabīgā masā.
  3. Iemaisam garšvielas, sarīvētu sieru ,cepamo pulveri un miltus.
  4. Liekam formiņās, vidū iespiežam olīvu.
  5. Cepam iepriekšs uzsildītā cepeškrāsnī ap 200 grādiem ap 25 minūtēm.
  6. Lūk, gatavi, skaisti, viegli brūni.
  7. Ļoti garšīgi, sierīgi.......
  8. Der gan kā uzkoda, gan arī maizes vietā pie zupas, vai putras.
  9. Nav sausi, ļoti aromātiski....
  10. Labu apetīti!

Komentāri

Zigismunds 2016. gada 25. augusts 09:40
Recepte pilnīga draza. Iznāk kaut kādas pļakas. Visdrīzāk, ka vajag vairāk miltu un klāt olu
Santa 2013. gada 11. novembris 19:26
Man sanāca ideāli, taisīju pēc receptes

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize