Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Debešķīga krēma torte – philadelphia classic

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 150 g sausais biskvīts
  • 125 g sviests
  • 600 g saldkrējuma Philadelphia
  • 300 g jogurts
  • 3 ēdamkarotes citronu sulas
  • 6 plāksnītes želatīna
  • 75 g cukurs
  • Svaigi augļi dekorēšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Sausais biskvīts jāiepilda saldēšanas maisiņā, maisiņš jāaizver un tā saturs pilnībā jāsasmalcina ar maisāmo kociņu vai rokām.
  2. Sviests jāizkausē, jāsamaisa ar sadrupināto biskvītu un jāiepilda ar cepamo papīru izklātā dalītajā formā.
  3. Philadelphia, jogurts un citronu sula jāsamaisa ar elektrisko rokas mikseri.
  4. Želatīns uz neilgu laiku jāiemērc aukstā ūdenī un jāizspiež. Pēc tam jāsasilda kopā ar 150 g ūdens un cukuru, līdz želatīns ir izšķīdis. Pakāpeniski jāiemaisa Philadelphia krēmā.
  5. Krēms jāiepilda formā. Tortei jāļauj vismaz 3 stundas atdzist. Torti pēc vēlēšanās var dekorēt ar svaigiem augļiem.
  6. Viens gabaliņš satur: apm. 998 kJ / 232 kcal, olbaltumvielas 4 g, taukus 17 g, ogļhidrātus 15 g
  7. Gabaliņi: 16
  8. Atdzišanas laiks: 3 stundas
  9. Labu apetīti!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Vistas fileja ar skābeņu pildījumu

Vistas fileja ar skābeņu pildījumu

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas