Debešķīga krēma torte – philadelphia classic

Sastāvdaļas

  • 150 g sausais biskvīts
  • 125 g sviests
  • 600 g saldkrējuma Philadelphia
  • 300 g jogurts
  • 3 ēdamkarotes citronu sulas
  • 6 plāksnītes želatīna
  • 75 g cukurs
  • Svaigi augļi dekorēšanai

Pagatavošana

30 min.
  1. Sausais biskvīts jāiepilda saldēšanas maisiņā, maisiņš jāaizver un tā saturs pilnībā jāsasmalcina ar maisāmo kociņu vai rokām.
  2. Sviests jāizkausē, jāsamaisa ar sadrupināto biskvītu un jāiepilda ar cepamo papīru izklātā dalītajā formā.
  3. Philadelphia, jogurts un citronu sula jāsamaisa ar elektrisko rokas mikseri.
  4. Želatīns uz neilgu laiku jāiemērc aukstā ūdenī un jāizspiež. Pēc tam jāsasilda kopā ar 150 g ūdens un cukuru, līdz želatīns ir izšķīdis. Pakāpeniski jāiemaisa Philadelphia krēmā.
  5. Krēms jāiepilda formā. Tortei jāļauj vismaz 3 stundas atdzist. Torti pēc vēlēšanās var dekorēt ar svaigiem augļiem.
  6. Viens gabaliņš satur: apm. 998 kJ / 232 kcal, olbaltumvielas 4 g, taukus 17 g, ogļhidrātus 15 g
  7. Gabaliņi: 16
  8. Atdzišanas laiks: 3 stundas
  9. Labu apetīti!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi