Viegli pagatavojamā ābolkūka

Sastāvdaļas

  • 6 olas
  • 300 g cukura
  • 300 g miltu
  • Vaniļas cukurs (es ņēmu vienu paciņu)
  • 4 āboli

Pagatavošana

40 min.
  1. Kādu liek pie ābolu mizošanas un šķērēšanas. 2) Tikmēr pagatavo mīklu, sakuļ olas ar cukuru, pievieno vaniļas cukuru un iemaisa miltus.
  2. Veidni iesmērē ar taukvielām, ieber ābolus un pārlej ar mīklu.
  3. Cep ~200-300 grādos pēc celsija.
  4. Garda sanāk arī tad, kad mīklu sataisa dubūltā porcijā un pusi ielej veidnē tad ieber ābolus un pa virsu atkal uzlej mīklu. :)
  5. Labu apetīti!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi