Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Dubultais dzērveņu un auzu kēks

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 olas
  • 220 g baltais jogurts
  • 140 g sviests, izkausēts
  • 220 g kviešu miltu
  • 1 tējk. soda
  • 1 /2 tējk. cepamais pulveris
  • Šķipsniņa jūras sāls
  • 110 g gaišais muskovado cukurs
  • 1 citrona sula
  • 1 citrona miza, smalki sarīvēta
  • 40 g auzu pārslas
  • 70 g dzērvenes, saldētas
  • 50 g „Seedberger” žāvētas dzērvenes
  • 2 ēd.k. gaišais muskovado cukurs pārkaisīšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Sakarsē krāsni 200 grādus karstu.
  2. Izklāj ar cepamo papīru garenu formu apmēram 10 x 30 cm izmērā.
  3. Bļodā sajauc miltus, 3/4 auzu pārslu, cepamo pulveri, sodu, sāli un cukuru.
  4. Mazākā bļodā sajauc olas ar jogurtu. Pievieno citronu sulu, mizu un sviestu. Samaisi.
  5. Šķidrās sastāvdaļas pielej sausajām un samaisi.
  6. Pievieno dzērvenes un samaisi.
  7. Lej formā, izlīdzini, uzber atlikušo 1/4 auzu pārslu un vēl 2 ēd.k. brūnā cukura.
  8. Liec krāsnī un cep 40 minūtes.
  9. Labu apetīti!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Sātīgais kabaču sacepums

Sātīgais kabaču sacepums

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA