Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Vistas stilbiņi vīnogu lapās

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 4 vistu stilbiņi
  • 80 ml laima sulas
  • 4 vīnogu lapas
  • 2 ēd.k. olīveļļas
  • Svaigi malti melnie pipari
  • Sāls
  • Kulinārijas aukliņa
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

115 min.
  1. Vistas stilbiņus ielieciet dziļā traukā un pārlejiet ar laima sulu.
  2. Pārkaisiet ar sāli un pipariem un vēsa vietā 1 stundu marinējiet.
  3. Vīnogu lapas 2 minūtes paturiet verdošā ūdenī, līdz tās kļūst mīkstas.
  4. Katru stilbiņu ietiniet vīnogu lapā un pārsieniet ar aukliņu. Dziļā pannā uzkarsējiet eļļu, salieciet tur vistas stilbiņus un samaziniet cepšanas karstumu.
  5. Pārlejiet ar laima marinādi, uzlieciet pannai vāku un sautējiet lēna karstumā 45 minūtes.
  6. Cepšanas laikā stilbiņus ik pa laikam apgroziet. Ja tie sāk apdegt, samaziniet karstumu un pielejiet nedaudz ūdens, pasniedziet ar rīsiem.
  7. Labu apetīti!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rīvētu ābolu pankūkas

Rīvētu ābolu pankūkas

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas