Vistas stilbiņi vīnogu lapās

Sastāvdaļas

  • 4 vistu stilbiņi
  • 80 ml laima sulas
  • 4 vīnogu lapas
  • 2 ēd.k. olīveļļas
  • Svaigi malti melnie pipari
  • Sāls
  • Kulinārijas aukliņa

Pagatavošana

115 min.
  1. Vistas stilbiņus ielieciet dziļā traukā un pārlejiet ar laima sulu.
  2. Pārkaisiet ar sāli un pipariem un vēsa vietā 1 stundu marinējiet.
  3. Vīnogu lapas 2 minūtes paturiet verdošā ūdenī, līdz tās kļūst mīkstas.
  4. Katru stilbiņu ietiniet vīnogu lapā un pārsieniet ar aukliņu. Dziļā pannā uzkarsējiet eļļu, salieciet tur vistas stilbiņus un samaziniet cepšanas karstumu.
  5. Pārlejiet ar laima marinādi, uzlieciet pannai vāku un sautējiet lēna karstumā 45 minūtes.
  6. Cepšanas laikā stilbiņus ik pa laikam apgroziet. Ja tie sāk apdegt, samaziniet karstumu un pielejiet nedaudz ūdens, pasniedziet ar rīsiem.
  7. Labu apetīti!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi