Sākums > Receptes > Zupas

Bagātīgā vistas zupa ar dārzeņiem

2013. gada 1. janvāris
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
60 min
1. Vispirms šķiņķīšus pārlej ar 2 litriem ūdens, uzvāra, noputo un lēni vāra 30 minūtes.
2. Sīpolu sasmalcina, eļļā apcep.
3. Papriku, burkānus un kartupeļus sagriež gabaliņos.
4. Vistas gaļu izņem no buljona, atdala no kauliem un sagriež gabalos, liek atpakaļ buljonā.
5. Pievieno kartupeļus, burkānus, papriku un apceptos sīpolus, sāli un piparus, vāra 10 minūtes.
6. Tad pieliek sadalītu ziedkāpostu, gabaliņos sagrieztus tomātus, zirnīšus, lauru lapu, timiānu,
7. Vāra vēl 10 minūtes.
Pasniedz ar svaigiem pētersīļiem un vārītu olu.

Labu apetīti!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu