Rudzu miltu piparkūkas

Sastāvdaļas

  • 250 ml ķiršu sula
  • 250 ml upeņu ievārījums
  • Glāze cukurs
  • 400 g margarīns vai sviests
  • Rudzu milti
  • Kviešu milti
  • Rudzu rīvmaize
  • Garšvielas (piparkūku)

Pagatavošana

30 min.
  1. Sulu, ievārījumu, taukvielas, cukuru uzvāra, vārošā šķidrumā, ber rudzu miltus un kuļ lidz izveidojas tāda laba bieza masa.
  2. Nedaudz padzisušu mīklu turpina mīcīt ar rokām pieberot garšvielas, nedaudz rīvmaizi un kviešu miltus, kārtīgi izmīca mīklu un pēc diennakts jau var sākt cept.
  3. * Es nelieku klāt ne olas ne sodu, mums garšo tā pat.
  4. Lai labi garšo!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi