1. Vistas filejas noskalo ar aukstu ūdeni un nosusina.
2. Ķiploku nomizo un smalki sakapā.
3. Rozmarīnu nomazgā. No 2 rozmarīna zariņiem skujiņas noplūc un sakapā. Atlikušos noliek malā.
4. No citrona pusītes izspiež sulu.
5. Izkausē sviestu, pievieno tam eļļu un citrona sulu.
6. Grilu iepriekš uzkarsē.
7. Vistas filejas liek karstumizturīgā veidnē, uzkaisa mazliet sāli, piparus un kajēna piparus. Apsmērē ar pusi no sagatavotā sviesta un uzkaisa sakapāto rozmarīnu.
8. Grilē zem grila apmēram 8 minūtes. Apgriež uz otru pusi, atkal apsmērē ar sviestu un uzkaisa ķiplokus.
9. Grilē vēl 8 minūtes, līdz iedurot gaļā, no tās iztek sula, un pasniedz galdā ar dažādām piedevām.