Kartupeļi piknikam 2

3 1

Sastāvdaļas

  • Kartupeļi
  • Sviests
  • Kūpināts bekons vai speķis
  • Dažādi dārzeņi
  • Garšvielas

Pagatavošana

1 min.
  1. Kartupeļus nomizo un pārgriež gareniski uz pusēm un ar karoti mazliet izgrebj vidu. Dārzeņus (puķkāpostu, brokoļus, šampiņjonus, papriku, tomātus, burkānus utt.) sagriež kubiņos un sajauc ar sviestu un garšvielām, ar tiem pilda kartupeļu iekšpusi. Tad saliek abas kartupeļa puses kopā un aptin ar garenu un plānu bekona vai speķa gabaliņu. Un tin follijā. Lai bekons labāk saturētu kartupeni, to var saspraust ar koka irbulīti. Cepj kartupeļus ugunskurā.
  2. Ja vēlas tos var cept arī peceškrāsnī, bet tad netin follijā.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni