-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Deserti
-
>
Paštaisītie ābolu salāti ar selgas cepumiem
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
Āboli
-
Selgas cepumi
-
Dzērveņu sīrups
-
Cukurs
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
30 min.
-
Ar dakšu sadur ābolos caurumiņus.
-
Katliņā ielej dzērveņu sīrupu un ūdeni (daudzumu jāizvēlas pašiem), un ieber cukuru. Pievieno ābolus. Ābolus jāvāra un jāmaisa 10 minūtes.
-
Kad āboli ir izvārījušies, tos sarīvē un ieliek bļodā.
-
Salauž cepumus pa gabaliņiem un liek pie āboliem.
-
Beigās samaisa visu kopā un pievieno cukuru.
-
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs