Paštaisītie ābolu salāti ar selgas cepumiem

Sastāvdaļas

  • Āboli
  • Selgas cepumi
  • Dzērveņu sīrups
  • Cukurs

Pagatavošana

30 min.
  1. Ar dakšu sadur ābolos caurumiņus.
  2. Katliņā ielej dzērveņu sīrupu un ūdeni (daudzumu jāizvēlas pašiem), un ieber cukuru. Pievieno ābolus. Ābolus jāvāra un jāmaisa 10 minūtes.
  3. Kad āboli ir izvārījušies, tos sarīvē un ieliek bļodā.
  4. Salauž cepumus pa gabaliņiem un liek pie āboliem.
  5. Beigās samaisa visu kopā un pievieno cukuru.
  6. Labu apetīti! :)
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi