Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Marinēts lasis

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 200 g saldētas kārtainās mīklas bez rauga
  • 1 sakulta ola
  • 1 tējk. sezama sēklu
  • Marinētam lasim
  • 400 g svaiga laša filejas bez ādas
  • 2 svaigi rīvētas sarkanās bietes
  • 1 /2 tējk. koriandra sēklu
  • 1 /2 tējk. ķimeņu
  • 1 /4 tējk. sāls
  • 1 /2 tējk. maltu balto piparu
  • 1 tējk. cukura
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

127 min.
  1. Iemarinē lasi. Sakarsē cepeškrāsni līdz 185°C. Dziļā traukā kārto 1/2 no sarīvētajām bietēm. Virsū ber 1/2 no paredzēto garšvielu daudzuma. Tad liec šķēlītēs sagrieztu laša fileju. Pārber ar atlikušajām garšvielām un kārtojumu noslēdz ar bietēm. Virsū uzliec šķīvi ar nelielu slogu un liec ledusskapī uz 2 stundām. Cep cepumus. Atlaidināto kārtaino mīklu pārzied ar sakultu olu un pārkaisi ar sezama sēklām. Sagriez taisnstūros un liec cepties cepeškrāsnī 9 minūtes. Marinētās laša filejas liec uz izceptajiem cepumiem, dekorē ar skābu krējumu un krešu salātiem vai dillēm.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gaileņu mērce ar jaunajiem kartupeļiem un gurķu šķēlītēm fiksajā marinādē

Gaileņu mērce ar jaunajiem kartupeļiem un gurķu šķēlītēm fiksajā marinādē

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas