Graneļu un sēņu sautējums

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 1 ēdamkarote nesālīta sviesta
  • 1 ēdamkarote olīvu eļļas
  • 220 g sēnes sēnes
  • 8 daiviņas ķiploku
  • 1 /4 krūzes sausais vermuts
  • 450 g notīrītu garneļu
  • 180 g grauzdēta sarkanā piprika, sasmalcināta
  • 4 ēdamkarotes sasmalcinātu maurloku

Pagatavošana

30 min.
  1. Izkausē pannā sviestu ar eļļu. Pievieno sēnes un vāri, maisot, līdz tās kļūst zeltaini brūnas. Apmēram 6 minūtes.
  2. Samaisi ar ķiplokiem un vāri 1 minūti. Pievieno vermutu, garneles, papriku, un 2 ēdamkarotes maurlokus. Vāri, maisot, kamēr garneles ir izvārījušās, apmēram 3 minūtes.
  3. Pārber pāri 2 ēdamkarotes maurloku.
  4. Uzturvērtība (porcija): 184 cal, 7 g ogļhidrātu, 2 g šķiedrvielas, 7,5 g tauku, 225 mg nātrija

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi