Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Cepumu pils ar ievārījumu

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Ievārījums
  • Cepumi Selga
  • Šokolāde
  • Garnējumam:
  • Putukrējums
  • Cukura skaidiņas
  • Šokolādes skaidiņas
  • Riekstu skaidiņas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

700 min.
  1. No cepumiem pagatavo deserta pamatu ( 4x4) un noklāj ar ievārījumu. Šādi veido 5 kārtas.
  2. Tālāk samazina cepumu laukumu (3x3) un arī starp cepumiem klāj ievārījumu. Veido šādi 4 kārtas.
  3. Cepumu laukumu vēl samazina (2x2) un klāj ievārījumu. Darbību atkārto 3 reizes.
  4. Beigās izveido torni - 5 cepumi starp kuriem arī ievārījums.
  5. Cepumu torni pārlej ar izkausētu šokolādi. Liek ledusskapī uz vairākām stundām.
  6. Dekorēšanu ar putukrējumu un cukura, šokolādes, riekstu skaidiņām veic īsi pirms pasniegšanas.
  7. Lai labi garšo!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Augusta siera kūka

Augusta siera kūka

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA