Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Vīnes šnicele

Vīnes šnicele

FOTO: Agris Po

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

6
porcijas
  • 0.5 Kakla karbonāde - 0,5 kg
  • Baltmaize rīvmaizei
  • Citrons
  • 3 olas
  • Milti
  • Eļla
  • Melnie pipari, sāls un zaļumi
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. No sākuma pagatavojam rīvmaizi – baltmaizes šķēles liekam cepeškrāsnī uz pusotru - divām stundām 80 grādu temperatūrā. Sarīvējam uz rīves . Gaļu apberam ar sāli un grūstiem pipariem. Gaļu ietinam plēves maisiņā un no sākum izklapējam vidu , tad no centra uz malām, lai veidotos ovāla forma. Klapējam līdz pāris milimetru biezumam. Panējam- miltos, olā un tad rīvmaizē un liekam sakarsētā pannā ( eļļa nav jāžēlo). Katru pusi cepam apmēram 2 minūtes. Pārlaistām ar citrona sulu .
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Dārzeņu "moņģele" ar kabačiem bez pasterizēšanas

Dārzeņu "moņģele" ar kabačiem bez pasterizēšanas

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas