Baltā pamatmērce

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 1 -2 ēd.k. milti
  • 1 -2 glāzes ūdens (var galas vai vistas buljonu)
  • Sāls
  • Pipari
  • 2 ēd.k. krējums

Pagatavošana

30 min.
  1. Apcept miltus (bez eļļas) līdz tie paliek nedaudz brūni. Tad ņemt nost no uguns un ļāuj mazliet atdzist.
  2. Pievieno miltiem ūdeni (buljonu) . Buljonam ir jabut istabas temperatūrā. Liek uz mazas uguns, visu laiku strauji maisa līdz sāks vārīties. Pievieno sāli, piparus, garšvielas (pēc izjūtām). Samaisa.
  3. Beigās pieliek krējumu un samaisa.
  4. Pasniegt var ar vārītiem kartupeļiem, rīsiem, makaroniem, griķiem :)
  5. Labu apetīti!

Komentāri

,,, 2016. gada 27. janvāris 20:37
Man paradijas miltu kunkuli,pee
Viktorija 2014. gada 4. decembris 20:32
Es tiesi cepu ela tas nu bija slikti ahhhh
Viktorija 2014. gada 4. decembris 20:30
Es tiesi cepu ela tas nu bija slikti ahhhh

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi