Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Dārzeņu, griķu pārslu sautējums

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 puravs
  • 1 neliels cukini
  • 1 maza buņdžiņa konservēti tomāti bez mizas vai arī 5 vidēja lieluma svaigi tomāti
  • 4 ķiplokdaiviņas
  • 1 paprika
  • 2 lieli sīpoli
  • 2 vidēja lieluma burkāni
  • 1 glāze griķu pārslas (250ml)
  • Eļļa cepšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Puravu sagriež gredzenos. Cukini kubiņos. Papriku mazos gabaliņos. Sīpolu sasmalcina. Burkānu sarīvē uz rupjās rīves.
  2. Tomātus no buņdžiņas sablenderē, bet svaigus ja liek, noblanšē, nomizo un tad sablenderē biezputrā.
  3. Cep uz pannas eļļā sīpolus. Pievieno burkānus. Nedaudz pasautē un pievieno puravu un papriku, sautē zem vaka.
  4. Pievieno cukini, turpina sautēt. Pievieno garšvielas.
  5. Pievieno tomātu biezeni un ķiplokus izspiestus caur spiedi. Sautē līdz dārzeņi mīksti.
  6. Uzber griķu pārslas, izmaisa, uzliek vāku uz 5 minūtēm.
  7. Kad pārslas uzbriedušas, pievieno skābo krējumu, izmaisa un pasniedz.
  8. Lai labi garšo!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Skudru pūznis

Skudru pūznis

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas