Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Persiku, burkānu deserts

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 4 konservētas persiku pusītes
  • 2 vidēja lieluma burkani (svaigi)
  • 250 ml persiku sīrupa (no buņdžas)
  • 20 g želatīns
  • 100 ml bezpiedevu jogurts
  • 1 ēd. k. cukurs
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

120 min.
  1. Burkānus samizo, sarīvē uz smalkās rīves un sablenderē biezputrā kopā ar cukuru.
  2. Pievieno persiku pusītes un vēl visu sablenderē. Pievieno jogurtu, izmaisa.
  3. Želatīnu iemaisa persiku sīrupā, uzbriedina un uzsilda siltu, maisa līdz želatīns izsķīdis.
  4. Izšķīdušo želatīnu iemaisa deserta masā.
  5. Lej trauciņos un liek ledusskapī uz 2 stundām.
  6. Labu apetīti!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Vistas fileja ar skābeņu pildījumu

Vistas fileja ar skābeņu pildījumu

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas