Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Augļu salāti-spridzeklis

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 ābols
  • 1 bumbieris
  • 3 kivi
  • 1 apelsīns
  • 1 /2 citrona sula
  • Mazā buņdža konservēti persiki
  • 1 tēj. k. svaigi rīvēta ingvera
  • 1 ēd. k. medus
  • 1 ēd. k. cukurs
  • 250 ml auzu pārslas
  • Pēc vēlēšanās rieksti sēkliņas
  • 1 liels burkāns
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

15 min.
  1. Ābolu, bumbieru, kivi, apelsīnu nomizo un sagriež mazos gabalinos. Aplej ar citrona sulu. Sarīvē uz smalkās rīves burkānu, pievieno augļiem.
  2. Uz pannas liek medu, pievieno cukuru, izkausē, pievieno auzu pārslas un riekstus, sēkliņas. Izmaisa, atdzesē.
  3. Persikus sablenderē ar svaigi rīvētu ingveru.
  4. Augļu salātus samaisa ar pārslām, tieši pirms pasniegšanas uzlej persiku mērcīti.
  5. Gardi, svaigi, veselīgi !
  6. Lai labi garšo!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gatavs 10 minūtēs: Saldais kārtojums "Švarcvaldes ķiršu kūka"

Gatavs 10 minūtēs: Saldais kārtojums "Švarcvaldes ķiršu kūka"

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas