1. Vistas fileju sagriež sev tīkamos gabaliņos, liek uz pannas (kurā ir sakarsēta eļļa) un, ik pa laikam maisot, apcep. Pašās beigās, kad vista jau nāk gatava, pieliek garšvielas.
2. Burkānu nomizo un sarīvē, papriku sagriež salmiņos, nomizotu sīpolu pārgriež uz pusēm un arī griež tā, lai veidotos salmiņi. Visu kopā sacep uz pannas (atsevišķi no filejas), kurā ir sakarsēta nedaudz eļļa. Apcep, bet neizcep mīkstus.
3. Saceptos dārzeņus pieliek klāt filejai, ielej pannā pavisam nedaudz ūdeni (kādu glāzi), samaisa, uzliek vāku un uz lēnas uguns sutina 10 minūtes.
4. Pielej klāt saldo krējumu un visu kopā vēl pavāra 5 minūtes uz lēnas uguns. Vāku vairs neliek. Pēc vajadzības var pievienot sāli un papildus garšvielas.