Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Meksikāņu zupa

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

8
porcijas
  • 3 bundžas pupiņas (garšīgāk ja ņem tās, kuras jau ir ar tomātu mērci)
  • 1 lielā bundža mizoti tomāti savā sulā
  • 1 bundža kukurūza
  • 1 /2 kg vistas giross (vai kāds cits labs kūpinātas vistas gabaliņš)
  • 2 paprikas - viena sarkana viena zaļa paprika
  • 1 sīpols
  • 1 -2 čilli pipari
  • Sals
  • Sojas mērce (var likt mazliet klāt arī teriyaki, un tabasco)
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Pupiņas un kukurūzu (ar visu sulu) liek vārīties, klāt pievieno smalki sagrieztu vistu, apceptu sīpolu un papriku.
  2. Tomātus liek beigās, tomātus pievieno pa vienam ņemot ārā no bundžas un saplucina - saplēš gabaliņos.
  3. Visas stiprās garšvielas liek klāt pēc garšas, kad visas sastāvdaļas pavārījušās 10 minūtes.
  4. Lai labi garšo!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Vistu akniņu  un paprikas siltie salāti

Vistu akniņu un paprikas siltie salāti

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas