Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Jūras velšu žuljēns

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 300 g saldais krējums
  • 200 g jūras velšu izlase (tīrītas garneles un gliemeņu gaļa)
  • 300 g saldais krējums
  • 100 g siers
  • 50 g milti
  • 50 g saldkrējuma sviests
  • Pipari, sāls – pēc garšas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. Vispirms pagatavo mērci: uz sakarsētas pannas samaisa miltus un sviestu proporcijās 1:1, pievieno saldo krējumu un uzkarsē mērci līdz bieza krējuma konsistencei, pieber sāli un piparus pēc garšas. Atsaldētām gliemenēm un garnelēm pievieno atdzesētu iepriekš sagatavoto mērci proporcijās 1:1. Masu iepilda speciālā žuljēnam paredzētajā trauciņā un cep cepeškrāsnī 5 – 7 minūtes līdz zeltaini brūnai garoziņai.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Grilēta gaļa ķiploku ziedu marinādē

Grilēta gaļa ķiploku ziedu marinādē

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas