Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Pikantā maltas gaļas mērce meksikāņu gaumē

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 kg Maltās gaļas (jauktas)
  • 1 burciņa pupiņas tomatu mērcē
  • 1 paciņa saldētas kukurūzas 200-300 grami
  • 3 ķiploka daiviņas
  • 1 burciņa ķīnas saldskābā mērce ar ananāsiem
  • 2 -3 ēdamkarotes Adžikas (asās) - atkārība no tā cik pikantu gribās
  • Pēc garšas sāls un pikantā gaļas garšviela
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Uz pannas apcep malto gaļu pievieno ķiploku (sasmalcinatu ķiploku spiedē), sāli un pikanto gaļas garšvielu. Kad gaļa gatava liek katliņā uz mazas uguns un pievieno pupiņas, kukurūzu adžiku un ķīnas mērci visu apmaisa un pasautē kādas 15 min.
  2. Pasniedz kopā ar makaroniem vai rīsiem
  3. Asums un pikantums atkarīgs cik daud zpievienosiet adžiku ķiplokus un pikantās garšvielas, to var izvēlēties pec gaumes

Pamatēdieni

Receptes.lv Iesaka
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes