Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Mafini ar burkāniem un papriku

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 burkāns
  • 1 ķiploka daiviņa
  • 1 /2 sarkanās paprikas
  • 50 g siers
  • 2 olas
  • 100 g krējums
  • 50 g margarīns Rama
  • 100 g milti
  • 1 tēj. k. cepamais pulveris
  • Sāls
  • Pipari
  • 1 /4 tēj. k. malta paprika
  • Kūpināts šķiņķis
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

45 min.
  1. Šķēlītēs sagrieztu kūpināto šķiņķi, sakapātu ķiploku un mazos gabaliņos sagrieztu papriku sajauc ar sīkās skaidiņās sarīvētu burkānu.
  2. Pievieno sieru, olu, krējumu un izkausētu margarīnu (jāpērk ir nevis trauciņā, bet gan tajā papīrā Ramas margarīns!).
  3. Atsevišķi samaisa sausos produktus.
  4. Visu sajauc kopā.
  5. Mafina veidnītes ietauko vai izklāj ar papīra groziņiem un liek tajās dārzeņu masu.
  6. Cep 200 grādos 20-35 min. atkarībā no to lieluma!
  7. Kad izcepti, grezno ar plānām kūpināta šķiņķa šķēlītēm.
  8. Lai labi garšo!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gaileņu mērce ar jaunajiem kartupeļiem un gurķu šķēlītēm fiksajā marinādē

Gaileņu mērce ar jaunajiem kartupeļiem un gurķu šķēlītēm fiksajā marinādē

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas