Mafini ar burkāniem un papriku

Sastāvdaļas

  • 1 burkāns
  • 1 ķiploka daiviņa
  • 1 /2 sarkanās paprikas
  • 50 g siers
  • 2 olas
  • 100 g krējums
  • 50 g margarīns Rama
  • 100 g milti
  • 1 tēj. k. cepamais pulveris
  • Sāls
  • Pipari
  • 1 /4 tēj. k. malta paprika
  • Kūpināts šķiņķis

Pagatavošana

45 min.
  1. Šķēlītēs sagrieztu kūpināto šķiņķi, sakapātu ķiploku un mazos gabaliņos sagrieztu papriku sajauc ar sīkās skaidiņās sarīvētu burkānu.
  2. Pievieno sieru, olu, krējumu un izkausētu margarīnu (jāpērk ir nevis trauciņā, bet gan tajā papīrā Ramas margarīns!).
  3. Atsevišķi samaisa sausos produktus.
  4. Visu sajauc kopā.
  5. Mafina veidnītes ietauko vai izklāj ar papīra groziņiem un liek tajās dārzeņu masu.
  6. Cep 200 grādos 20-35 min. atkarībā no to lieluma!
  7. Kad izcepti, grezno ar plānām kūpināta šķiņķa šķēlītēm.
  8. Lai labi garšo!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi