Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Tītars ar sviestu

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 tītars
  • 50 g sviests
  • 30 cm diegs
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

330 min.
  1. Tītaram izņem iekšas ādu ieziež ar sviestu.
  2. Ieloka spārnus un sasien kājas.
  3. Uz pannas tītaru novieto ar krūtiņu uz augšu, krūtiņu pārklāj ar foliju.
  4. Tītarā ievieto gaļas termometru un liek cepties.
  5. Ik pēc 45 min aplaista ar taukiem stundu pirms cepšanas beigām foliju noņem.
  6. Cep 4-5 stundas līdz termometrs sasniedz 85 grādus centnerā.
  7. Lai labi garšo!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Grilēta gaļa ķiploku ziedu marinādē

Grilēta gaļa ķiploku ziedu marinādē

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas