Tītars ar sviestu

Sastāvdaļas

  • 1 tītars
  • 50 g sviests
  • 30 cm diegs

Pagatavošana

330 min.
  1. Tītaram izņem iekšas ādu ieziež ar sviestu.
  2. Ieloka spārnus un sasien kājas.
  3. Uz pannas tītaru novieto ar krūtiņu uz augšu, krūtiņu pārklāj ar foliju.
  4. Tītarā ievieto gaļas termometru un liek cepties.
  5. Ik pēc 45 min aplaista ar taukiem stundu pirms cepšanas beigām foliju noņem.
  6. Cep 4-5 stundas līdz termometrs sasniedz 85 grādus centnerā.
  7. Lai labi garšo!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi