Garšīgais sašļiks ar koriandru un kinzu

Kolekcijas: Grila ēdienu

Sastāvdaļas

  • 1 kg cūkgaļas kakla karbonāde
  • 5 sīpoli
  • 1 citrons
  • Majonēze
  • Koriandra
  • Sinepju sēklas
  • Sāls
  • Kinza
  • Hmeli-suneli (garšviela)

Pagatavošana

40 min.
  1. Gaļu sagriež kādos gabalos katrs vēlas vēlas.
  2. Sīpolus smalki sagriež, pievieno saberzto koriandra un sinepju sēklas, hmeli-suneli, sāli, viena citrona sulu. Izmīca, kamēr sīpoli sāk suloties.
  3. Pievienojam klāt gaļu, samaisām. Ja ir (tad vispār ideāls variants), pievienojam kinzu (koriandra svaigās lapas).
  4. Liekam klāt majonēzi, pārmaisām un pielejam minerālūdeni līdz nosedz gaļu.
  5. Pēc kādām 2 stundām cepam uz iesmiem, ik pa brīdim pārlejot ar palikušo marinādi.
  6. Labu apetīti!

Komentāri

XXX 2011. gada 28. jūnijs 13:37
Labāk , lai pamarinējas kādu diennakti- tad vēl garšīgāks.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi