Kartupeļu un makaronu zupa

Sastāvdaļas

  • 400 g. liellopa kaulu buljona
  • 150 g. kartupeļu
  • 15 g. makaronu
  • 10 g.sīpolu
  • 10 g. burkānu
  • 15 g. tauku sāls
  • 5 g. pētersīļu

Pagatavošana

30 min.
  1. Verdošā nedzidrā liellopa kaulu buljonā liek gabaliņos sagrieztus kartupeļus,makaronus,apceptas garšvielas,sāli un vāra līdz kartupeļi in makaroni mīksti.pirms pasniegšanas pārkaisa sasmalcinātus diļļu vai pētersīļu zaļumus.
  2. Kartupeļus un makaronus var vārīt arī zivju vai sēņu buljonā.
  3. Uzturvērtība:
  4. olbaltumv.-3,9 g.,taukv.-14,2g.,ogļhidrāti-35,2 g.,kalorijas-291.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi