Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Gaļas bumbiņas pikantajā pupiņu tomātu mērcē

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 500 g lielopu maltās gaļas
  • 1 sīpols (vidēji liels)
  • 240 g konservētas sarkanās pupiņas
  • 1 galviņa ķiploka
  • 1 ola
  • Bazils
  • Pipari
  • Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. maltās gaļas masa - sajauc: gaļu ar olu, pipariem, sāli un smalki sakapātiem sīpoliem, un piespiež 2 daiviņas ķiploku.
  2. saveļ nelielas gaļas bumbiņas (kā frikadeles) un apcep olīveļļā;
  3. apceptās bumbiņas pārber katliņā, pielej nedaudz ūdens un sautē ~5min, pierīvē vēl pāris ķiploka daiviņas, sautē vēl 5 min pievieno pupiņas un tomātu mērci, pierīvē vēl ķiploku un pieber piparus. Sautē vēl ~ 5min.
  4. Gatavs!!!
  5. Pasniedzam ar rīsiem :)
  6. Lai labi garšo...
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Augusta siera kūka

Augusta siera kūka

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA