cīsiņš mīklā

3 1

Sastāvdaļas

  • 400 g cīsiņi
  • Rauga mīkla ( laba recepte ir šeit - http://www.receptes.lv/receptes/atra-rauga-miklarugst-ledusskapii/ )
  • Siers 200g
  • 1 Ola
  • Kečups
  • Cepampapīrs

Pagatavošana

30 min.
  1. Kad mīkla ir gatava, cīsiņus pārdala uz pusēm(tas lai sanāk vairāk :) protams var likt arī veselus cīsiņus) un cīsiņu garumu izvēlas kādu pats/-ti grib
     Kad mīkla ir gatava, cīsiņus pārdala uz pusēm(tas lai sanāk...
  2. Sagatavo mīklu tādās kā ovālās bumbās (protams cik lielās bumbās tas ir atkarīgs no cīsiņu lieluma)
     Sagatavo mīklu tādās kā ovālās bumbās (protams cik lielās b...
  3. Tad to ovālo bummbu izretinam kā tādu picu bet ne pārāk planu un pa vidu liekam cīsiņu, iepriekš sagatavotu pabiezās strēmelēs sieru un ja gribam var arī iespiest kečupu. Tad aizrulejam ciet lai nenak vaļā tsk. arī galus lai siers netek ārā
     Tad to ovālo bummbu izretinam kā tādu picu bet ne pārāk pla...
  4. Liekam uz pannas, sakuļam olu un apsmērējam augšu lai zeltaini brūns paliek, šaujam krāsnī uz ~250°C un cepjam kamēr smuki brūnas(gluži kā pīrāgi) man cepšana prasīja 15min
     Liekam uz pannas, sakuļam olu un apsmērējam augšu lai zelta...
  5. Volā! Garsīgas ātras un lētas maizītes! Garšo gandrīz tikpat gardi ka pīrāgi, bet nav pīrāgi, iekšā protams var vienkārši likt cīsiņu un pat citas lietas :) pats čakarīgākais ir kārtīgi aizrullēt ciet lai siers neplūst arā, bet ar pāris reizem jau roka ietrennējas un sanāk labi :D

Komentāri

opā 2015. gada 25. septembris 17:03
Vislabāk ir pārlikt mīklu pāri u ar glāzi nokniebt :)
Anna 2013. gada 22. janvāris 18:18
ātri un ņammīgi! Paldies!
vhgfhg 2011. gada 25. marts 12:00
Ļoti garšīgi, vienīgi mīkla šeit izskatās pārlieku ķepīga, tādēļ arī grūti aizrullēt ciet malas, lai nekas netek ārā.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize