cīsiņš mīklā

2011. gada 24. februāris
Foto: Kristaps Gerliņš
Pagatavošana
30 min
1. Kad mīkla ir gatava, cīsiņus pārdala uz pusēm(tas lai sanāk vairāk :) protams var likt arī veselus cīsiņus) un cīsiņu garumu izvēlas kādu pats/-ti grib
Foto: Kristaps Gerliņš
2. Sagatavo mīklu tādās kā ovālās bumbās (protams cik lielās bumbās tas ir atkarīgs no cīsiņu lieluma)
Foto: Kristaps Gerliņš
3. Tad to ovālo bummbu izretinam kā tādu picu bet ne pārāk planu un pa vidu liekam cīsiņu, iepriekš sagatavotu pabiezās strēmelēs sieru un ja gribam var arī iespiest kečupu. Tad aizrulejam ciet lai nenak vaļā tsk. arī galus lai siers netek ārā
Foto: Kristaps Gerliņš
4. Liekam uz pannas, sakuļam olu un apsmērējam augšu lai zeltaini brūns paliek, šaujam krāsnī uz ~250°C un cepjam kamēr smuki brūnas(gluži kā pīrāgi) man cepšana prasīja 15min
Foto: Kristaps Gerliņš
5. Volā! Garsīgas ātras un lētas maizītes! Garšo gandrīz tikpat gardi ka pīrāgi, bet nav pīrāgi, iekšā protams var vienkārši likt cīsiņu un pat citas lietas :) pats čakarīgākais ir kārtīgi aizrullēt ciet lai siers neplūst arā, bet ar pāris reizem jau roka ietrennējas un sanāk labi :D
Uz augšu