Vistas fileja asā mercē

4 1

Sastāvdaļas

  • 300 g vistas filejas
  • 400 ml saldā krējuma
  • 250 g pastas, makaronu
  • Cherry tomāti
  • Karijs
  • Sāls

Pagatavošana

20 min.
  1. Apcep fileju mazos gabalos, pievieno kariju.
  2. Tam pievieno saldo krējumu, apmaisa - mērce ir gatava.
    Tam pievieno saldo krējumu, apmaisa -  mērce ir gatava.
  3. Izvara pastu.
    Izvara pastu.
  4. Uzliek uz šķīvja pastu ar vistas fileju un pārlej ar karija merci.
  5. Pasniedz ar cherry tomātiem un zaļumiem!
  6. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

da kaut 5 tusni 2011. gada 24. februāris 10:27
Nesauc edienu par asu, ja tam nav attieciga asuma, karijs ir specifiska garsviela, bet ne asa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zel, ka ja cilveki taisa est 2 dienu seit sasuta receptes, kas neatbilst butibai!
2 tusnis 2011. gada 23. februāris 14:10
karijs nav asums???
tusnis 2011. gada 23. februāris 11:58
no kurienes tad tas asums, ja nekādu piparu nav?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni