Ķiploku grauzdiņi

Sastāvdaļas

  • Rupjmaize (ķieģelītis)
  • Ķiploki
  • Majonēze
  • Svaigi Tomāti

Pagatavošana

10 min.
  1. Sagriež rupjmaizi, tad pa diagonāli pargriež, lai sanāk trijstūri, uz pannas apcep, tad ar ķiplokspiedi uzspiež ķiplokus un izrīvē. Liek uz šķīvja, tad uzspiez majonēzi un uzlike planu sķēlīti svaiga tomāta. Labu apetīti... Ļoti labi apēdas, der gan kā uzkoda, gan kā našķis.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi