Ābol - plātmaiz

2011. gada 5. janvāris
Foto: Madara
Pagatavošana
120 min
1. * Bļodā sakuļ 3 olas ar cukuru, un pievieno kefīru,
2. * Tad pievieno miltus, atkal kefīru, cukuru...
3. * Pievieno pēc garšas, bet jāskatās, lai mīkla gala rezultātā sanāktu viendabīga un pabieza,
4. * pielej apēram 3 ēdamkarotes Dan Sukker zeltaino sīrupu,
5. * Mīklu klāj uz plāts un liek cepties
6. * pa to laiku ābolus sagriež šķēlītēs, un atsevišķā traukā, sajauc krējumu ar cukuru kā arī pievieno dan Sukker zeltaino sīrupu. Tas veidos tādu kā karameli :)
7. * Pusgatavu plāti ņem ārā, un pārklāj ar ābolu šķēlītēm, bet pa virsu nolej ar pagatavoto krējuma-cukura glazūru.
8. * Nu cep, kameer gatava! :)
Uz augšu