Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Ābol - plātmaiz

Ābol - plātmaiz

FOTO: Madara

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • *Pamatam- 3 olas
  • Cukurs
  • Kefīrs
  • Milti
  • Dan Sukker Lys Sirup [ zeltainais cukura sīrups ]
  • * Virsai - āboli
  • Skābs krējums
  • Cukurs
  • Dan Sukker Lys Sirup [ zeltainais cukura sīrups ]
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

120 min.
  1. * Bļodā sakuļ 3 olas ar cukuru, un pievieno kefīru,
  2. * Tad pievieno miltus, atkal kefīru, cukuru...
  3. * Pievieno pēc garšas, bet jāskatās, lai mīkla gala rezultātā sanāktu viendabīga un pabieza,
  4. * pielej apēram 3 ēdamkarotes Dan Sukker zeltaino sīrupu,
  5. * Mīklu klāj uz plāts un liek cepties
  6. * pa to laiku ābolus sagriež šķēlītēs, un atsevišķā traukā, sajauc krējumu ar cukuru kā arī pievieno dan Sukker zeltaino sīrupu. Tas veidos tādu kā karameli :)
  7. * Pusgatavu plāti ņem ārā, un pārklāj ar ābolu šķēlītēm, bet pa virsu nolej ar pagatavoto krējuma-cukura glazūru.
  8. * Nu cep, kameer gatava! :)
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rabarberu vai ābolu plātsmaize

Rabarberu vai ābolu plātsmaize

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas