Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Ābol - plātmaiz

Ābol - plātmaiz

FOTO: Madara

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • *Pamatam- 3 olas
  • Cukurs
  • Kefīrs
  • Milti
  • Dan Sukker Lys Sirup [ zeltainais cukura sīrups ]
  • * Virsai - āboli
  • Skābs krējums
  • Cukurs
  • Dan Sukker Lys Sirup [ zeltainais cukura sīrups ]
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

120 min.
  1. * Bļodā sakuļ 3 olas ar cukuru, un pievieno kefīru,
  2. * Tad pievieno miltus, atkal kefīru, cukuru...
  3. * Pievieno pēc garšas, bet jāskatās, lai mīkla gala rezultātā sanāktu viendabīga un pabieza,
  4. * pielej apēram 3 ēdamkarotes Dan Sukker zeltaino sīrupu,
  5. * Mīklu klāj uz plāts un liek cepties
  6. * pa to laiku ābolus sagriež šķēlītēs, un atsevišķā traukā, sajauc krējumu ar cukuru kā arī pievieno dan Sukker zeltaino sīrupu. Tas veidos tādu kā karameli :)
  7. * Pusgatavu plāti ņem ārā, un pārklāj ar ābolu šķēlītēm, bet pa virsu nolej ar pagatavoto krējuma-cukura glazūru.
  8. * Nu cep, kameer gatava! :)
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Cūkgaļas filejas medaljoni bekonā ar saldā krējuma mērci

Cūkgaļas filejas medaljoni bekonā ar saldā krējuma mērci

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas