Pupiņas mērcē (veģetārās)

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 400 g pupiņas (var arī lēcas)
  • 50 g valrieksti
  • 25 g sinepes ar graudiem
  • 1.5 ēd.kar. cukura
  • 20 g etiķis

Pagatavošana

5 min.
  1. Pupiņas (lēcas) nomērcē, novāra.
  2. Gatavo mērci. Vapriekstus applaucē ar verdošu ūdeni, uz pannas krāsnī apžāvē, parupji sasmalcina.
  3. Samaisa sinepes, etiķi un cukuru. Pievieno riekstus.
  4. Mērci pārlej pupņām.
  5. Pirms pasniegšanas vēlams pārkaisīt ar sasmalcinātiem pētersīļu zaļumiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Salāti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi