Saldā ērkšķogu zupa

Sastāvdaļas

  • 400 g ērkšķogu
  • 100 g kaltētu plūmju
  • 1.5 l ūdens
  • 150 g cukura
  • 20 g kartupeļu cietes
  • Citrona miziņa

Pagatavošana

40 min.
  1. Noskalotas plūmes liek karstā ūdenī, vāra apmēram 15 minūtes, tad pievieno zaļas ērkšķogas, citrona miziņu un vāra, līdz ogas sāk šķīst. Tad piejauc aukstā ūdenī atšķaidītu kartupeļu cieti, vēlreiz uzvāra un atdzesē. Pasniegt var arī ar biezpiena plācenīšiem vai klimpām.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi