Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Alū vārīti vēži

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 kg vēži
  • 0.5 l alus
  • 5 ēdamk. cukura
  • 1 ēdamk. sāls
  • Dilles
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

15 min.
  1. Katlā uzvāra 2 litrus ūdeni, pievieno sāli, cukuru un dilles. Kad ūdens uzvārījies, pielej alu. Verdošā buljonā liek vēžus un vāra 6 min. Tad buljonu strauji atdzesē un pārlej vēžiem. Tur 24 h ledusskapī, lai ievelkas. Vēžus pasniedz ar sieru, alu un rupjmaizi.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Augusta siera kūka

Augusta siera kūka

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA