Topinambūra salāti ar āboliem un burkāniem

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 100 g topinambūra
  • 1 liels ābols
  • 1 burkāns
  • Dilles
  • Pētersīļi
  • 1 ēdamkarote skābā krējuma, 15%
  • Sāls pēc garšas

Pagatavošana

10 min.
  1. Topinambūra sakni un burkānu nomazgā un notīra. Sarīvē uz rīves skaidiņās.
  2. Ābolu nomazgā, nomizo, sadala uz pusēm un sagriež nelielos gabaliņos.
  3. Zaļumus nomazgā un sasmalcina.
  4. Topinambūru, burkānu un ābolu liek bļodā, uzkaisa nedaudz sāli un samaisa. Pievieno skābo krējumu un ēd vesels!
  5. Padoms: skābo krējumu var aizstāt ar bio lakto, jogurtu bez piedevām vai ar svaigi spiestu citrona sulu.
  6. 1 porcija

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Salāti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi