Ķirbju-ābolu pudiņš

3 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

1 porcijas
  • Ķirbis 100g
  • Sviests 5g
  • Piens 50g
  • Āboli 125g
  • Cukurs 10g
  • Kanēlis 0.1g
  • Ola 20g
  • Manna 15g
  • Rīvmaize 10g
  • ==========
  • Pasniegšanai
  • Sviests 10g
  • Krējums 10g
  • porcijai

Pagatavošana

70 min.
  1. Ķirbi sagriež mazos kubiņos un sautē pienā, kuram piev. taukviela. Ābolus sagriež kubiņos un izsautē ūdenī, kam pievienots cukurs. Ķirbim piev. ābolus, kanēli, mannu un ēni vāra līz masa sabiezē. Masu atdzesē līz 60°C t.i. iebāžot mazo pirkstiņu nedeg. pievieno saputotu olas dzeltenumu ar cukuru, labi samaisa un iecilā saputotu olas baltumu. Masu ievieto sagatavotā formiņā vai porciju panniņā. Virsu pārkaisa ar rīvmaizi un cepeškrāsnī cep ap 200°C . Pasniedz ar kausētu taukvielu, krējumu vai krējuma mērci.
  2. Var masu arī blenderēt!

Komentāri

Santa 2010. gada 26. oktobris 12:35
nee, parasta ola! olas dzeltenums aptuveni 20 un baltums 20
Sanita 2010. gada 26. oktobris 00:07
Kā man sadalīt to vienu 20 gr olu, ja parasta vistu ola sver aptuveni 40 gr. Varbūt receptē ir domāta paipalu ola?
Santa Balode 2010. gada 1. oktobris 23:40
pie baltuma 1/3 cukura un uudeni sauteejot 1/3 no masas daudzuma

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti