Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Ķirbju-ābolu pudiņš

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

1
porcijas
  • Ķirbis 100g
  • Sviests 5g
  • Piens 50g
  • Āboli 125g
  • Cukurs 10g
  • Kanēlis 0.1g
  • Ola 20g
  • Manna 15g
  • Rīvmaize 10g
  • ==========
  • Pasniegšanai
  • Sviests 10g
  • Krējums 10g
  • porcijai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

70 min.
  1. Ķirbi sagriež mazos kubiņos un sautē pienā, kuram piev. taukviela. Ābolus sagriež kubiņos un izsautē ūdenī, kam pievienots cukurs. Ķirbim piev. ābolus, kanēli, mannu un ēni vāra līz masa sabiezē. Masu atdzesē līz 60°C t.i. iebāžot mazo pirkstiņu nedeg. pievieno saputotu olas dzeltenumu ar cukuru, labi samaisa un iecilā saputotu olas baltumu. Masu ievieto sagatavotā formiņā vai porciju panniņā. Virsu pārkaisa ar rīvmaizi un cepeškrāsnī cep ap 200°C . Pasniedz ar kausētu taukvielu, krējumu vai krējuma mērci.
  2. Var masu arī blenderēt!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Cūkgaļas-kokosa iesmiņi ar ķiploku mērci

Cūkgaļas-kokosa iesmiņi ar ķiploku mērci

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas