Kāpostu tīteņi ar jūras ķemmītēm

3 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 200 g saldētas jūras ķemmītes
  • 2 sīpoli
  • 1 kāposts
  • 1 burkāns
  • 1 pētersīļu sakne
  • 1 seleriju sakne
  • 1 /4 glāze rīsu
  • 1 /2 glāze eļļas
  • 1 ēdamk. tomātu pastas
  • Pētersīļi
  • Maltie pipari
  • Sāls

Pagatavošana

60 min.
  1. Novāra kāpostu gandrīz gatavu un nodala lapas. Iepriekš atkausētas jūras ķemmītes vāra vērdošā, sāļā ūdenī, pievieno maltus piparus, sagrieztu burkānu, pētersīli un seleriju sakni, vāra 10 min. Atsevišķi apcep sīpolus. Jūras ķemmītes atdzesē un samaļ, tad pievieno apceptus sīpolus un visu vēlreiz apcep. Tad pievieno vārītus rīsus, piparus, sāli un smalki sagrieztus zaļumus. Izveidoto masu ietin kāpostu lapās, vēlreiz apcep. Tīteņiem pievieno tomātu pastu, ūdeni, sāli, piparus, mazliet eļļas un sautē 30 min. Pasniedz kāpostu tīteņus ar mērci, kurā tie sautējas.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni