Garneles ar avokado mērci

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 16 lielas garneles
  • 2 avokado
  • 1 ola
  • 1 citrons
  • 150 g miltu
  • 3 /4 glāzes alus
  • 1 ēdamk. eļļas
  • Malti melnie pipari
  • Sāls

Pagatavošana

15 min.
  1. Sakuļ kopā miltus, olu, alu, eļļu un sāli, apviļā notīrītās garnelēs un cep 5 min., 160 C. Pa to laiku samīca avokado mīkstumu ar citrona sulu, sāli un pipariem. Apceptās astītes pasniedz ar avokado mērci.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi