Zaļu tomātu un kabaču ikri

Sastāvdaļas

  • 5 kg zaļu tomātu
  • 1 kg kabaču
  • Patisonu vai burkānu
  • 5 kg sīpolu
  • 1 glāze augļu eļļas
  • 5 l tomātu mērces
  • 5 ēdamkarotes sāls
  • 4 ēdamkarotes cukura

Pagatavošana

60 min.
  1. Dārzeņus smalki sagriež vai samaļ gaļas mašīnā, liek katlā un vāra 30 minūtes, tad pievieno eļļu, tomātu mērci, sāli, cukuru un vēl 30 min. vāra. Karstu sasilda burkās un aizvalcē. Šajos salātos var izmantot iebojātus tomātus (bojājumu izgriežot) un kabaču vai patisonu vidusdaļu, ko parasti izgriež, gatavojot citus salātus vai marinējot.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konservējumi


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi