Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Akmeņasaris armēņu gaumē

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 3 jūras asari
  • 4 sīpoli
  • 3 olas
  • 2 citroni
  • 2 ēdamk. sviesta
  • 2 tases olīveļļas
  • 1 tējk. karija
  • Pētersīļi
  • Pipari
  • Sāls
  • Ūdens
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

180 min.
  1. Jūras asarus noskalo un izfilē. Gatavās filejas sagriež palielos gabalos, ierīvē ar sāli un atstāj uz 1-2 h ievilkties. Uzkarsētā pannā sajauc sviestu ar olīveļļu un cep tajā sakapātus sīpolus, līdz tie kļūt viegli brūni. Virsū liek zivs filejas gabaliņus, ko pārlej ar sakulto olu un citrona sulu. Visu pārkaisa ar sasmalcinātiem pētersīļiem un kariju.
  2. Pievieno tik daudz ūdens, lai nosegtu visas sastāvdaļas. Tad visu vāra līdz zivs gatava.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Sātīgais kabaču sacepums

Sātīgais kabaču sacepums

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA