Akmeņasaris armēņu gaumē

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 3 jūras asari
  • 4 sīpoli
  • 3 olas
  • 2 citroni
  • 2 ēdamk. sviesta
  • 2 tases olīveļļas
  • 1 tējk. karija
  • Pētersīļi
  • Pipari
  • Sāls
  • Ūdens

Pagatavošana

180 min.
  1. Jūras asarus noskalo un izfilē. Gatavās filejas sagriež palielos gabalos, ierīvē ar sāli un atstāj uz 1-2 h ievilkties. Uzkarsētā pannā sajauc sviestu ar olīveļļu un cep tajā sakapātus sīpolus, līdz tie kļūt viegli brūni. Virsū liek zivs filejas gabaliņus, ko pārlej ar sakulto olu un citrona sulu. Visu pārkaisa ar sasmalcinātiem pētersīļiem un kariju.
  2. Pievieno tik daudz ūdens, lai nosegtu visas sastāvdaļas. Tad visu vāra līdz zivs gatava.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi