Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Kabaču laivas

Kabaču laivas

FOTO: Svens

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 2 kabači
  • 800 g maltās gaļas
  • 3 pakas rīsu
  • 150 g siera
  • 2 tomāti
  • Timiāns
  • Dilles
  • Baziliks
  • Garšvielas (jebkura''kopējā'')
  • Sāls
  • Pipari
  • Ķimenītes
  • Ķiploks
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

45 min.
  1. Kabačus nomizo un pārgriež gareniski uz pusēm. Iztīra visu mīksto vidu. Ierīvē ar sāli un ar ''kopējo'''garšvielu(sāli diezgan padaudz).
  2. Laivās ieber sasmalcinātus zaļumus (timiānu, baziliku, dillies).
  3. Pa to laiku jau izvārītos rīsus samaisa ar 800 g maltās gaļas + ķimenītes, ķiploks un sāls.
  4. Samaisīto masu pilda kabaču laivās, tā lai ir nedaudz virs kabaču malas līmeņa.
  5. Liek krāsnī uz 200° un cep aptuveni 40min. Kad Kabacis ir izcepies, uzliek pāri tomātu šķēles, kuras pārber ar sieru un uz 5 min. liek krāsnī.
  6. Ēd siltu, aukstu. Gaļas un rīsu daudzums atkarīgs no kabača lieluma,j a paliek pāri, var izcept vienkārši saveļot bumbās un pieliekot klāt cepeškrāsnī. Kabaču laika TOP ēdiens.
  7. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gaileņu mērce ar jaunajiem kartupeļiem un gurķu šķēlītēm fiksajā marinādē

Gaileņu mērce ar jaunajiem kartupeļiem un gurķu šķēlītēm fiksajā marinādē

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas