-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Konditoreja un maize
-
>
Biezpiena sieriņa torte
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
15 biezpiena sieriņi (vislabāk jau vaniļas, bet var pamēģinat arī kādu citu garšu)
-
3 biskvīti (var pirkt, var cept)
-
Ievārījums (kas Jums pašiem labāk garšo)
-
2 banāni
-
3 persiki
-
Melnā šokolāde
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
100 min.
-
Biezpiena sieriņus izņem no papīrīšiem un sablenderē viendabīgā masā.
-
Uz pirmā biskvīta klāj biezpiena sieriņu masu, noklāj visu biskvītu, bet neizklāj visu masu.
-
Liek virsū otro biskvītu.
-
Uz otrā biskvīta smērē virsū ievārījumu un saliek sagrieztas banānu šķēlītes.
-
Liek virsū pēdējo biskvītu.
-
Uz pēdējā plātnes gar malām kādus 2 - 3 cm sasmērē ar bizepiena sieriņu masu (bet ne visu, jāatstāj arī malām) Pa vidu sasmērē ievārījumu.
-
Izkausē šokolādi ūdens peldē.
-
Uz ievārījuma kārtas saliek vēl banānu šķēlītes un lej virsū izkausēto šokolādi.
-
Uz biezpiena sieriņu masas uzber, sagrieztus nelielos gabaliņos, persikus.
-
Tortes malas apsmērē ar biezpiena sieriņu masu un apliek persika šķēlītes. Liek leduskapī uz 1 - 2h.
Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs