Jūras gailītis ar sautētiem dārzeņiem

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 12 jūras gailītis bez ādas
  • 400 g piena
  • 4 burkāni
  • 2 ēdamk. margarīna
  • 2 ēdamk. kviešu miltu
  • 1 tējk. sāls
  • Rupjie rudzu milti
  • Pipari

Pagatavošana

25 min.
  1. Nomizo un sagriež gabaliņos burkānus. Katlā izkausētā sviestā tos apcep, pievienojot miltus, pienu, sāli, piparus un sakapātus pētersīļus. Jūras gailīšus apviļā miltos, pārkaisa ar sāli un pipariem un cep, līdz tie iegūst zeltaini brūnu nokrāsu. Jūras gailīšus pasniedz ar sutinātu burkānu maisījumu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi