Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Jūras gailītis ar sautētiem dārzeņiem

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 12 jūras gailītis bez ādas
  • 400 g piena
  • 4 burkāni
  • 2 ēdamk. margarīna
  • 2 ēdamk. kviešu miltu
  • 1 tējk. sāls
  • Rupjie rudzu milti
  • Pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

25 min.
  1. Nomizo un sagriež gabaliņos burkānus. Katlā izkausētā sviestā tos apcep, pievienojot miltus, pienu, sāli, piparus un sakapātus pētersīļus. Jūras gailīšus apviļā miltos, pārkaisa ar sāli un pipariem un cep, līdz tie iegūst zeltaini brūnu nokrāsu. Jūras gailīšus pasniedz ar sutinātu burkānu maisījumu.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Karbonāde alus mīklā

Karbonāde alus mīklā

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA