Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Foršās vafeles

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 200 g sviesta vai cepamā margarīna
  • 1 glāze/s cukura
  • 1 glāze/s miltu
  • 4 vai 5 olas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Margarīnu izkausē bļodiņā uz plīts (ļoti mazā karstumā), ņem nost.
  2. Iemaisa glāzi cukura, pēc tam miltus. Vēlāk iemaisa pa vienai olas.
  3. Tālāk tikai cepšanas vaina. Kad vafelīte paliek brūngana, ņem ārā un ļoti aši sarullē bez vai ar pildījumu, jo vafeles ātri sacietē.
    Var nerullēt un vēlāk izveidot tortīti, var cept ļoti maziņas un pasniegt kā cepumiņus.

    Lai labi garšo!
    Tālāk tikai cepšanas vaina. Kad vafelīte paliek brūngana, ņe...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Makaroni ar malto gaļu un ķirbi

Makaroni ar malto gaļu un ķirbi

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas