Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Vilkzivs ar kausētu fetas sieru, ceptiem tomātiem un baziliku

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 700 g vilkzivs filejas
  • Rīvmaize
  • Sāls
  • Baltie pipari
  • Sviests
  • 200 g ķiršu tomātu
  • 1 ēdamk
  • Olīveļļa
  • 1 buntīte bazilika
  • Vārīti kartupeļi vai maize
  • Kausētam fetas sieram
  • 250 g svaiga siera
  • 200 g fetas siera
  • 1 tējk. šķidra medus
  • Sāls
  • Pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

25 min.
  1. Zivs filejas apviļā rīvmaizē un apkaisa ar sāli un pipariem. Pannā uzkarsētā sviestā no katras puses apcep filejas, līdz tās iegūst zeltainu nokrāsu. Uzglabā siltumā.
  2. Katlā iedrupina fetas sieru un pievieno svaigo sieru. Maisot vāra, līdz siers ir izkusis, Pēc garšas pievieno medu, nedaudz sāli un piparus. Atsevišķi apcep uz pusēm sagrieztus tomātus. Zivi pasniedz ar mērci, tomātiem un baziliku, kā arī ar maizi vai kartupeļiem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Biezo kabaču pankūku kārtojums

Biezo kabaču pankūku kārtojums

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA