Vilkzivs ar kausētu fetas sieru, ceptiem tomātiem un baziliku

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 700 g vilkzivs filejas
  • Rīvmaize
  • Sāls
  • Baltie pipari
  • Sviests
  • 200 g ķiršu tomātu
  • 1 ēdamk
  • Olīveļļas
  • 1 buntīte bazilika
  • Vārīti kartupeļi vai maize
  • Kausētam fetas sieram
  • 250 g svaiga siera
  • 200 g fetas siera
  • 1 tējk. šķidra medus
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

25 min.
  1. Zivs filejas apviļā rīvmaizē un apkaisa ar sāli un pipariem. Pannā uzkarsētā sviestā no katras puses apcep filejas, līdz tās iegūst zeltainu nokrāsu. Uzglabā siltumā.
  2. Katlā iedrupina fetas sieru un pievieno svaigo sieru. Maisot vāra, līdz siers ir izkusis, Pēc garšas pievieno medu, nedaudz sāli un piparus. Atsevišķi apcep uz pusēm sagrieztus tomātus. Zivi pasniedz ar mērci, tomātiem un baziliku, kā arī ar maizi vai kartupeļiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi