Zandarta pastēte ar estragonu

Sastāvdaļas

  • 600 g zandarta
  • 200 g skābā krējuma
  • 50 g piena
  • 2 olas
  • 1 ķiploka daiviņa
  • 1 ēdamk. foreļu ikru
  • 1 ½ ēdamk. kartupeļu miltu
  • 1 tējk. estragona
  • 1 tējk. sāls
  • Pētersīļi

Pagatavošana

20 min.
  1. Sasmalcina pētersīļus, ķiplokus, estragonu un liek cepam traukā. Samaļ zivju filejas, pievieno olas, kartupeļu miltus, sāli, pienu un 150 g skābā krējuma. Visu sajauc vienmērīgā masā un pusi liek cepam traukā uz sasmalcinātajiem garšaugiem. Foreļu ikrus sajauc ar atlikušo krējumu un liek virsū uz zivju masas, pa virsu liekot vēl atlikušo zivju masu. Trauku pārklāj ar foliju vai uzliek vāku un cep 14 min. Pastēti pasniedz siltu vai atdzesētu ar salātiem, citrona daiviņām un mērci, kas gatavota no ikru pastas, dillēm un skābā krējuma.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi