Grilēta tunzivs itāļu gaumē

Sastāvdaļas

  • 6 tunzivs steiki
  • Marinādei
  • ¾ gl olīveļļas
  • ½ gl sakapātu pētersīļu
  • ½ gl sagrieztu loku
  • ½ gl marinētu ceptu paprikas sloksnīšu
  • 4 ēdamk. kaperu
  • 2 ēdamk. sakapātas svaigas raudenes
  • 2 ēdamk. citrona sulas
  • Maltie pipari
  • Sāls

Pagatavošana

20 min.
  1. Katlā ielej olīveļļu, pievieno pētersīļus, papriku, lokus, 2 ēdamk. citrona sulas, kaperus, raudeni, piparus un sāli. Mērci, maisot uzvāra. Tunča steikus apziež ar atlikušo eļļu un citrona sulu. Cep 5 min no katras puses. Steikus pasniedz ar pārlietu mērci.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi